Kérdeztétek már tőlünk, hogy miben más a kapszula, mint egy sima szauna? Miért nem elég, ha eljöttök hozzánk kezelésre, aztán egy másik alkalommal elmentek szaunázni?

Ami közös:

Nos, első körben leszögezném, hogy az extrém hőhatás, egyfajta sokkterápiaként, nagyon pozitív hatással van a szervezetünkre, a melegben az ereink kitágulnak, a bőr pirosodással, izzadással reagál a hőhatásra, így próbálja belső hőfokát, homeosztázisát megtartani.

Eü hatások:

A keringési rendszerre: pozitív

értorna, edzi az ereket, jó hatással van a szívkoszorúerek állapotára

jó hatása van a vérnyomás normál-szinten tartására – *a magasvérnyomás-betegségben szenvedőknél a kabinban való tartózkodás során átmeneti vérnyomáscsökkenés figyelhető meg /megj.: orvos által ki nem vizsgált, kezeletlen magas vérnyomás viszont kontraindikált, ilyenkor irány az orvos!/

Az immunrendszerre: pozitív

a meleg hatására immunvédő-anyagok szabadulnak fel

A bőrre: pozitív

Sokan észrevehettétek már, hogy főleg télen testszerte – karon,lábon – látványos piros pöttyök jelennek meg a szőrtüszők nyílásainál. A bőr sokkal szárazabb, petyhüdtebb.

A hőhatásra a pöttyök halványulnak, a salakanyagok távozása és sejtanyagcsere begyorsulása következtében, pedig a bőr visszanyeri ruganyosságát, zsír-folyadék háztartása pedig helyreállhat.

A hormonrendszerre: pozitív, az idegrendszerre: pozitív

Főként télen, mikor minden fagyott, a nap is keveset süt, csüggedtebbnek érezhetjük magunkat, a hőhatásra a vegetatív idegrendszer is felélénkül, endorfin termelődik, kúraszerű alkalmazásával átvészelhetjük a téli álmos napokat. Apropó, alvás: a hormonrendszer megdolgoztatása jótékony hatással van az alvási ciklusunkra is, figyeljük meg, többet, mélyebben fogunk tudni aludni.

Sajnos beszélnünk kell a szauna undiságairól is.

Ma már a legkisebb wellnessben is fellelhetünk szaunát.

Személy szerint – és gondolom ezzel nem vagyok egyedül – nem szeretem a nagy közös légterű szaunákat a wellnessekben, aminél sok-sok emberrel együtt nyomorogsz a túl pici szaunában. Túl sokan vannak az intimszférádban, ráadásul alul öltözötten, az arcodba tolva amijük van, az életükről hangosan elbeszélgetve. (Én ilyenkor 1 perc után már kimenekülök, nem tudom élvezni.) A melegre való tekintettel (hogy ott úgyse tapad meg a baci, hiszi a piszi) csak ritkán takarítanak. Ha sokan vannak a wellnessben, az előtted lévő tocsogó levébe csücsülsz bele, és nemritkán a belépő résztől jó kis gombát csípsz fel a lábadra búcsúzóul.

Az első percek boldogító forrósága után, sajnos a tüdőbe beszívott forró levegő felperzseli az orr, légút és nemritkán a tüdő nyálkahártyáját is, ha pedig valaki pancsol a vizező kanállal, akkor az izzasztóterem is gyilkos forróságúvá változik.

Ezzel szemben, az Alpha Oxy Spa kapszula:

maximálisan higiénikus, elötte-utána manuális fertőtlenítés, benne UV-légfertőtlenítés

kellemesen tágas, ráadásul ergonomikusan kialakított ágyon pihenhetsz (az már csak bónusz, hogy ez az ágy még masszíroz is 🙂 )

szabályozható, állandó meleg hőmérsékletű, száraz-meleg levegő kering a kapszulában, nincs nedves gőz érzet a bőrödön

a fejed és a légútjaid biztonságosan kinn van az izzasztóteremből – (bónusz 1 – hideg szellőt fúj az arcodra, bónusz 2 – aktív oxigént szívhatsz közben az oxigén-generátornak köszönhetően), ezáltal komfortosabban pihenhetsz és magasabb hőmérsékletet is elbírsz, így hatékonyabban fogysz és többet izzadsz.

Végezetül, ha ez nem győzött volna már meg, a komplex bőrfeszesítő és zsírbontó kúra során, melyben a zsírpukkasztó légbuborékos kezelés utáni hatóanyagos test betekercseléssel fekszel be a jótékony zsírolvasztó melegedőbe – az idő kulcsfontosságú tényező,

Ha tehát a minimális kezeléscsomagunkat kéred csak, és utána 4 órán belül el tudsz jutni egy szaunához, ahol betekercseled magad, majd kibírod ameddig tudod (a szaunában sajnos sosem tudsz annyi hatóideig és olyan hőfokon benn lenni mint a kapszulában), akkor el tudod érni azt a fejlődést, amit

komplex zsírbontó-átalakító kúrával kínálunk az Alpha Oxy Spa rendszerrel.

Kezd meg a forma-bontó utad a boldogabb, én-szeretőbb jövő felé, az álom-alak igenis elérhető!

További tájékoztatást kaphatsz tanácsadásunk keretében, ahol csak rád szabottan állítjuk össze a kezelési terved. Jelentkezz rá még ma: +36203111000 vagy mentafoglalas@gmail.com