ICE SHR Végleges Szőrtelenítés

Biztosan Te is bosszankodtál már legalább egyszer az oda nem illő szőrszálak, a gyantázás folyamatos nyűgje és fájdalma, vagy a sűrű borotválkozás okozta bőrirritáció-vágások-benőtt szőrszálak okozta gyulladások miatt.

ENNEK ITT ÉS MOST VÉGE!

Most megoldást nyújtunk minden nőnek és férfinak, akinek akár egyszer is kellemetlen perceket okozott a szőrtelenítés! Egy alkalom után érezhető a szőrzetritkulás, 3-4 alkalom után csak a szőrzet 10-20%-a látható, érezhető. Az egy éves kúra után 5-8 évre tartós szőrmentességet kapunk, évi egy ismétlő kezeléssel a szőrmentesség végleg fenntartható.

MIÉRT AZ SHR SZŐRMENTESÍTÉST VÁLASSZUK? AVAGY SHR FILOZÓFIA

A szőr fontos szerepet töltött be a múltban – védelmet vékony kis bőrünknek, védelmet a hideg ellen. Mára ez a funkció már kiváltott csodaszép ruháinkkal, nem esztétikus, baktériumok telephelyéül szolgálhat, így mennie kell!

De hogyan?

Borotva? -Aucs! – a legkézenfekvőbb – legtöbbek által használt megoldás, de azt nem sokan tudják, hogy borotvával a bőr felső rétegét is lehántjuk – meghámozzuk magunk – így a bőr ellenállóképessége gyengül – a mikrosérüléseken át – pedig különböző kórokozók juthatnak be szervezetünkbe.
Arról nem is beszélve, hogy a frissen lesült szép színünk is oda lesz, és 2-3 naponta csinálhatjuk újra, ha nem akarunk sündisznóként odaszúrni magunknak- és párunknak.

Epilátor, Gyanta? – Juj! – Kétség kívül, megpróbálják bebeszélni nekünk, hogy nem is fáj annyira, gyorsan túl leszünk rajta, de kit akarunk becsapni? – Baromira fáj! – nem véletlenül, hiszen minden szőröcskéhez, 1 idegecske és 1 simaizmocska csatlakozik, amit a kitépés pillanatában roncsolunk. És nem lélegezhetünk fel, 2-3 hét és újra bántanunk kell magunk.

SHR szőrtelenítés – a nap energiája – nagy energiájú megfelelő hullámhosszú fénykezelés, mely a hőhatás elvén, fokozatosan melegíti fel a szőrtüszőcskét, így összezsugorítja azt, a szőrszál pedig már nem fog kifejlődni benne – minden mást – ideget,izmot,bőrfelszínt sértetlenül hagy.
Sem fájdalmat nem érzünk közben – a meleget ellensúlyozza a kezelőfejbe épített hűtés – és egy kúra után (6-8 alkalom) elfelejthetjük a folytonos nyűglődést és élvezhetjük a sima bőr minden előnyét – évente 1 megújító kezeléssel pedig a szőrtelenség kitarthat örökké 🙂

SZŐRNÖVEKEDÉS FOLYAMA:

A szőrszálak növekedése három fázisból áll: növekedési- (anagén), átmeneti- (katagén), és nyugvó- (telogén) ciklusok.
A kezelés során a fényimpulzus csak az aktív, növekedési fázisban lévő szőrre hat, mivel ebben a szakaszban folyamatos a szőrszál és a szőrtüsző kapcsolata. A legjobb eredmény eléréséhez a legkedvezőbb az, ha a kezelendő testfelületen minél több szőrszál van növekvő fázisban. A növekedési fázis folyamán melanin termelődik a szőrtüszőben, ami a szőrszál színét adja. Amikor a megfelelő hullámhossz tartományú fény behatol a melanin sejtbe ott hővé alakul, elpusztítja a szőrtüszőt, így téve lehetetlenné a szőrszál újratermelését, viszont a környező szöveteket a fényimpulzus nem károsítja. A kezelt területről 10-14 nap múlva kipotyognak az elhalt szőrtüszők. A kezelések után egyre hosszabb idő múlva jelentkeznek az újabb szőrszálak, ezek egyre jelentéktelenebbek – vékonyodnak és ritkábban is nőnek.

Mivel a még nem kezelt nyugvó szőrszálak később növekedésnek indulnak, a kívánt végeredmény eléréséhez kezelés-sorozatra van szükség.

FONTOS TUDNIVALÓK

A test bármely része (láb, kar, hát, bajusz, áll, bikini vonal, hónalj stb.) kezelhető. A kezelőfej nagysága lehetővé teszi, a fényimpulzusonkénti 10 négyzetcentiméternyi terület kezelését. A Xenon ikerlámpáknak köszönhetően a villantásonkénti fényelosztás egyenletes, nincs kimaradozott terület.

A kezelt felület nagyságától függően gyorsan, akár 5-30 perc alatt elvégezhető a kezelés, ami után Ön még aznap folytathatja a normális napi tevékenységét. Az alkalmazott technológia egészségügyileg igazolt, hatékony és kíméletes. A kezelés során a bőrön felületi sérülések nem keletkeznek, a kezelés higiénikus így a fertőzés veszélyének kizárásával, biztonságosan veheted igénybe az eljárást.

   

  Röviden

  Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A fejlesztők azért adták neki ezt a nevet, mert ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól. Ez a módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti.
  Gyorsabb, kevesebb fájdalommal jár és hatásosabb, mint más IPL, lézer vagy E-light technológia. A kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszereknél, a bőr pedig védettebb.

   

  MIÉRT JOBB VÁLASZTÁS AZ SHR TECHNOLÓGIA TARTÓS SZŐRTELENÍTÉSRE, MINT MÁS ELJÁRÁS ?

  • Mert gyors: a kezelőfejet csak végighúzzuk a vendég bőrén, nem egyenként villantunk
  • Mert fájdalommentes és kíméletes
  • Mert nyáron, barnult bőrön is alkalmazható, így nem kell felfüggesztenie nyáron a kezelést
  MINDEN SZŐR ÉS BŐRTÍPUS KEZELHETŐ AZ SHR TECHNOLÓGIÁVAL?

  Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. A régebbi módszereknél a világos bőr és a sötétebb szőrszín volt szükséges a sikeres kezeléshez, az SHR módszernél nem ilyen szigorú a szabály. Persze a legjobb eredmény a világos bőr és sötét szőrzet kombinációnál érhető el, azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is. Emiatt nem jelent akkora nehézséget a sötétebb bőrű és világosabb szőrszínű emberek hatékony kezelése.

  HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES?

  Mostanáig a szőrszálakat csak a növekedési fázis alatt lehetett kezelni, vagyis a teljes szőrzet 20-30 %-át, de az SHR módszerrel a telogén fázisban lévő szőrszálakat is tudjuk kezelni, ezért a tartós szőrtelenséghez megközelítőleg már 8 kezelés elég. Az egy éves kezelési periódus után 5-8 évig biztosít tartós szőrtelenséget, csakúgy, mint minden más eljárás. Évente egy fenntartó kezeléssel azonban kitolható a szőrtelenség életünk végéig!

  MENNYI IDŐNEK KELL ELTELNIE KÉT KEZELÉS KÖZÖTT?

  Az első kezelések között 4-5 hétnek kell eltelnie, ez később kitolható 6-8 hétre.

  MILYEN MELLÉKHATÁSOKKAL KELL SZÁMOLNI?

  A test bizonyos részein a bőr érzékenyebb, mint máshol, ezért a bőr bepirosodhat. Ez a pirosság pár órával a kezelés után eltűnik, azonban intenzívebb lehet (pár napig tartó), amennyiben napozott a vendég.

  MI A TEENDŐM KEZELÉS ELŐTT?

  Kezelés előtt 2-3 nappal a kezelt területet le kell borotválni, hogy a felszíni szőrszálak ne égjenek meg a hőenergiától. Az első kezelés előtt 1 héttel tesztvillantás szükséges a paraméterek egyénre szabása és a negatív bőrreakciók kiszűrése miatt. A kezelés előtti napon már ne napozzon.

  IDŐPONT EGYEZTETÉS

  Telefonon: +3620/311-1000 – Kinga

  E-mailben: mentafoglalas@gmail.com – névvel, lehetséges időpont ötlettel, kezelés-típus/probléma megnevezéssel (fél -1 napos válaszadási idővel kell számolni)