Dual lézer

Ismerős a lipo-lézer technológia? – Bemutatjuk a tovább fejlesztett verzióját, a 2in1 Dual-lézert. A gép egyszerre bontja a mélyben lévő zsírsejteket és feszesít a felszínen, így az eddigi 2 kezelést, most 1 alkalom alatt tudja ellátni, ezzel időt és pénzt spórol nekünk.

Legújabb fejlesztés!

Specifikációk

FONTOS TUDNIVALÓK

A kezelés fájdalommentes és biztonságos, sokan be is alszanak alatta 🙂

Minden adott, nem kell semmit hozni.

 

Röviden

3 in 1 kezelés – zsírbontás, bőr feszesítés, relaxáció

testrész-függő hány percre van szükség 1 alkalom alatt

Már első alkalommal is látványos eredmények

HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES?

A duál-lézer azért is nagyszerű kezelés, mert már 1 alkalom után is látványos az előtte-utána állapot, de nyilván bőr-állapottól is függ, hány kezelésre lesz szükségünk a kitűzött cél eléréséhez. Tapasztalatokról, ajánlásokról érdeklődj a kezelődnél.

MENNYI IDŐNEK KELL ELTELNIE KÉT KEZELÉS KÖZÖTT?

A méreganyagok megfelelő kiürülési üteméhez igazodunk, a kollagén-rostok erősödéséhez, stimulálásához, 1-2 nap mindenképpen teljen el 2 alkalom között.

MILYEN MELLÉKHATÁSOKKAL KELL SZÁMOLNI?

Bőrpír előfordulhat, a kezelés után 10-20 perccel elmúlik.

MI A TEENDŐM KEZELÉS ELŐTT?

Kezelés előtt/ aznap már ne érje behatás a kezelni kívánt területet, ne gyantáztassunk, ne borotválkozzunk, ne szoláriumozzunk.

MI A TEENDŐM KEZELÉS UTÁN?

Vízivás, vízivás, vízivás!!! – min 2 liter – max 3,5 liter folyadék fogyasztása javasolt, hogy kimossuk a felszabadított mérgeket. Legjobb a tiszta, mentes víz esetleg gyógytea, zöld-tea.

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Telefonon: +3620/311-1000 – Kinga

E-mailben: mentafoglalas@gmail.com – névvel, lehetséges időpont ötlettel, kezelés-típus/probléma megnevezéssel (fél -1 napos válaszadási idővel kell számolni)