NYIROKMASSZÁZS kezelés géppel: HULLÁMMASSZÁZS TERÁPIA

( salaktalanítás, ödémakezelés, anyagcsere fokozása)

 

A nyirokrendszerről röviden:

A nyirokkeringésnek nincs a szívhez hasonló “motorja”. A nyirokkeringés alapvető funkciója a méregtelenítés, a szervezetben a lerakódott salakanyagok eltávolítása és egyben immunrendszerünk jelentős részét is alkotja. Az elégtelen nyirokkeringésnek egyaránt lehetnek hátrányos egészségügyi és esztétikai következményei.

MEGOLDÁS A GÉPI NYIROKMASSZÁZS (hullámmasszázs) kezelés:

A végtagok és a test gépi kompresszió-terápiás kezelése jól bevált gyógymód, amely eddig csak az egészségügyi intézményekben volt elérhető. Mostantól azonban mindezen kezeléseket Ön és családja szalonunkban is élvezheti.

 

A hullámmasszázs segítségével a szervezetben intenzív nyirokfolyadék áramlást és a vérkeringés megnövelt intenzitását tudjuk elérni. A kezelés rendkívül kellemes, pihentető élményt nyújt. Végtagjait a kezelés befejezése után érezhetően felszabadultnak, megkönnyebbültnek fogja érezni. Érezheti, hogy a lerakódott méreganyagok távoznak a szervezetéből. A megélénkült vér- és nyirokkeringés hatására az oxigén, a tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok hatóanyagai is hatékonyabban jutnak el a kezelendő területre.

 

A NYIROKMASSZÁZS KEZELÉS LEHETŐSÉGEI:

1. ESZTÉTIKAI ÉS ÁLTALÁNOS ALKALMAZÁSOK: Salaktalanítás, narancsbőr kezelés, karcsúsítás, zsíroldás, nyirokkeringés és vérkeringés fokozása, relaxáció és stressz oldás, folyadéktöbblet elszállítása, bőr textúrájának javítása, székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása, más testkezelő módszerek eredményeinek jelentős növekedése együttes alkalmazás esetén.

2. EGÉSZSÉGÜGYI ÉS TERÁPIÁS ALKALMAZÁSOK: Nyirok ödéma, görcshajlam csökkentés, cukorbetegség, érelmeszesedés, törés és műtét utáni állapot, isiász, ficam, rándulás, mélyvénás trombózis megelőzése, krónikus vénás elégtelenség, visszértágulat

A hagyományos masszázs hatékonyságának többszörösével ható nyirokmasszázs testünkből a salakanyagokat távolítja el, valamint a kötőszövet feszességét állítja helyre. A kezelés alatt a két lábra 1-1 db “csizmát” húzunk, a vendég pólójára pedig deréktáji szakaszon egy övet csatolunk. A nyomásterápiás készülék az applikátorok kamráit levegővel fújja fel úgy, hogy az először a lábujjaknál telítődik meg, majd a bokáknál, a lábszárnál, a térdnél, a combnál és végül a deréköv segítségével a törzsnél, a természetes nyirokáramlást követve.

A kezelés árai az Árak menüpont alatt!

Bérletben jobban megéri 😉

 

Röviden

 • Nyirok átmozgatásra nehéz-láb érzés elmulasztására
 • Narancsbőr elmulasztására (zsírbontó testkezelések részeként)
 • Visszerek kezelésére
 • Ödémás lábak kezelésére
 • Hematóma, vérömleny kezelésére
 • Székrekedési problémák kezelésére
Mennyi időt vesz igénybe?

A kezelés 30 perces, készülődéssel együtt 40 percre kell számítani.

Heti hány alkalom javasolt?

Konkrét megbeszélt probléma esetén heti 3, szinten-tartásként heti 1-2 kezelés javasolt.

Hoznom kell valamit magammal?

A kezeléshez könnyed ruházat – póló, leggings vagy melegítőnadrág, zokni szükséges.

ELLENJAVALLATOK?
 • Daganatos betegség (ciszta is),
 • szív- és érrendszeri betegség,
 • kezeletlen magas vérnyomás,
 • aktív visszérgyulladás (kitüremkedő), vagy trombózisban szenvedő betegek,
 • valamint menstruáció,
 • terhesség és szoptatás ideje alatt,
 • fertőzés, gyulladásos állapotok,
 • sérv az adott területen,
 • bőrbetegségek esetén

Egész nap állok – munkaártalom – így nem csoda, hogy nap végére olyan a lábam mint két rönk. A heti 2-es hullámmasszázs kihajtja a felgyűlt nyirokfolyadékot, segíti a vér áramlását – és az egész napi állás – szaladgálás után sem érzem már azt a fájó, leharcolt érzetet a lábaimban.

Zsuzska

” Nagyon hasznosnak tartom a gépet, nekem elsősorban a narancsbőr-problémámban segített, sokkal üdébbnek, tartásosabbnak érzem a bőröm, kúra részeként, LIPO-lézer kezelés mellé kapom a hullámmasszázst 🙂 Nem bírok lemondani a cukorról a napi 2 kávémba, így sajnos állandó probléma volt számomra a “felgyűlt zsírdudorocskák” – narancsbőrösödés a fenekemen. Keveset – rendszertelenül tudok csak sportolni, étkezésem normálisnak mondható, de hallottam hogyha nem száműzzük teljesen a cukrot, akkor nem is tud lemenni a narancsbőr. Nos, ezt megcáfoltuk a kezeléssel, már egy 6-os kúra után sokkal jobbnak érzem a bőr tónusát, ha összefogom kevesebb a dudorka 🙂 Folytatom tovább, mert mostmár biztosan tudom, hogy megtaláltam a ráható kezelést 🙂

Lili

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Telefonon: +3620/311-1000 – Kinga

E-mailben: mentafoglalas@gmail.com – névvel, lehetséges időpont ötlettel, kezelés-típus/probléma megnevezéssel (fél -1 napos válaszadási idővel kell számolni)