Az Alpha Oxy Spa rendszerről

Szeretnél karcsúsodni, keresed a legjobb, leggyorsabb megoldást? Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis beszereztük legújabb csodamasinánkat, az alpha oxy spa kapszulát!

Az 5 érzék terápiának is nevezett alpha kezeléssorral nemcsak a makacs kilóktól szabadulsz meg, hanem egy áthangoló, relaxációs kúrát is kapsz, amely után más színben fogod látni a világot 😉

Komplex fogyasztási technológia, intenzív körméret csökkenés a teljes testen, súlyvesztés!

Specifikációk

Mélymeleg terápia

Az Alpha kapszula száraz meleg levegőt állít elő, képes akár a 76 fokos belső hőmérséklet létrehozására, ami lehetővé teszi, hogy a thermoszabályozás jelensége által a szervezet tartalékait felhasználva intenzív kalóriaégetés mellett küzdje le a megemelkedett hőmérsékletet. Ezen túlmenően az izzadás teszi lehetővé a salak és méreganyagok kiválasztását, a zsírok lebomlását és a fehérje szintézis felgyorsulását.

Rezgő Masszázs

Az ergonomikus ágy 2 db rezgőmotorral van felszerelve, hogy minden irányban teljes hatású masszírozó hatást tudjon kifejteni. A dupla szigetelésű, külön-külön állítható masszázsmotorok lehetővé teszik az igénynek megfelelő masszázs vibrációt, a gyors ütésektől a hosszú mély hullámmozgásokig. Beállíthatóak pulzáló vagy harmonikus ritmusok. A masszírozás ereje a lágy masszírozástól az erőteljes gyúrásig szabályozható a szabályozó panelről.

Aromaterápia

Az Alpha kapszula lehetőséget nyújt 4 fajta illattónusú aromakezelésre. Az aroma gomb érintésére máris érezheti a testet-lelket kezelő, élénkítő, illetve relaxáló hatású illatanyagokat. Az aromakezelés saját igény szerint beállítható, meghatározhatja a kezelés időtartamát, intenzitását és a használandó olajfajtát.

Fény&Színterápia

A kezelés során a csakrák színei váltakoznak a választott programokhoz kapcsolódóan, így stimulálva a csakrák megfelelő működését. Hosszú, borús téli napokon kifejezetten élénkítő hatású.

Zeneterápia 

A választott programnak megfelelő Hz-en működő, kellemes zene szól a kezelés közben, segítségével könnyen juthatunk alpha,théta állapotba.

Luxus Pihenés (ERGONOMIKUS ÁGYKIALAKÍTÁS, PIHENTETŐ PÁRNÁZAT)

Az ágy a felhasználók testkontúr vonalához lett kialakítva, biztosítva a maximális kényelmet. Egy kipárnázott felület biztosítja Önnek a relaxáló lebegés érzését.

A fűtött ágytámla kifejezetten a fájó derék, hát és egyéb testrészek kezelésére alkalmas. Opcionálisan választható a különféle programokhoz.

Oxigén-terápia

*Kiegészítő kezelés*

Az Oxy Spa rendszer mellé csatlakoztatható egy oxigén generátor, melynek segítségével lehetőségünk nyílik különböző oxigén terápiás eljárás elvégzésére. /*figyelem: csak egészséges vendégeken alkalmazható. Egyéb állapotok esetén, kérem keresse háziorvosát!/

OXIGÉN INHALÁCIÓ:

az oxigén inhaláció azonnali mentális és fizikai erőnlét fokozódást biztosít, növeli a vitális energiát, megkönnyíti a szív munkáját és fokozza a relaxációs hatást. Segíti az anyagcsere folyamatokat, a diétát és fokozza a zsírégetés hatékonyságát. A belélegzett plusz oxigén megszünteti, ill. csökkenti az oxigénhiányos állapotot, fokozza a sejt regenerációt és gyorsítja a sejtek újratermelődését. Nyugtatja és pihenteti az elmét, fokozza a relaxációt és csökkenti a depresszió mértékét.

A vér oxigén szállító képességének szintje növekszik. A klinikai teszt során végzett vizsgálatok alapján a tesztalany vér- oxigén szintje 40%-kal emelkedett az Alpha Oxy kezelés 37. percére. Az Alpha Oxy készülék rendszeres használata javítja a szív és érrendszer teljesítőképességét és kapacitását.

TEST OXIGÉN:

A kapszulában elmerülhetünk egy komplett oxigén fürdőben, amely páratlan módon képes a bőr öregedésének jeleit redukálni és fokozni az új bőrréteg fejlődését. A csökkent oxigén tartalom a bőrben (hypoxia) az egyike az öregedés elsődleges okainak, mert következtében lecsökken a fehérje szintézis, a kollagén és elasztin termelődés a bőrben, csakúgy, mint a nyirokáramlás. Az optimális keringés és a sejtek oxigénnel való telítése csak kb. 25 éves korig valósul meg az emberi testben, aztán megkezdődik a rohamos csökkenés, mely az öregedést hozza magával. Az oxigénszint növelése segíthet megfordítani ezt a folyamatot, felgyorsíthatja a fiatalságmegőrző kezelések hatását, a különböző termékek bejutását és segíti a mikro bőrelváltozások következtében létrejött sebek gyógyulását.

Maximális Higiénia

BAKTÉRIUMÖLŐ:

Az Alpha kapszula alapjában, az ágy alatt került beépítésre egy baktériumölő, csírátalanító lámpa, ami a kamrában lévő levegő tisztításáért felelős.

IONIZÁLT BELSŐ KÖRNYEZET:
Az Alpha kapszula negatív ionokat állít elő, ezáltal biztosítja a sejtek jobb oxigénellátását, melynek során javul a szövetek minősége. Az ionterápia optimalizálja a központi és a neurovegetatív idegrendszer működését, valamint megerősíti az immunológiai védekező képességet.

Kényelmi funkciók

METABOLIKUS KALÓRIAÉGETÉS KIJELZŐ:

Választható üzemmódban a készülék a vendég testsúlyának bekérése után kiszámolja a felesleges elégetendő kalóriaszámot. A kezelés során elégetett kalóriaszám kijelzésre kerül a vezérlőpanelen. Ez az opció minden kezelés után tájékoztat az aktuális eredményekről.

ÉBRESZTŐ FUNKCIÓ:
A kellemes ébresztő hang programozható, illetve a kezelés vége előtt 2 perccel szólal meg.

VENTILLÁCIÓ:

Az kezelés kellemesebbé tétele érdekében beállítható arc-hűtés teszi teljesebbé a komfort-érzést.

FONTOS TUDNIVALÓK

A kapszulába fehérneműben vagy fürdőruhában (fontos: nem tartalmazhat fémet) lehet befeküdni. Az alpha oxy spa kezelésre érdemes váltóruhát – vagy legalábbis váltás fehérneműt hoznod magaddal, hiszen a kezelés megnövekedett izzadással jár.

Törölközőt biztosítunk, de közvetlenül kezelés után nem ajánlott zuhanyozni, a pórusok teljes kiürüléséig, a méregtelenítési folyamat teljes befejezéséig, így inkább olyan időpontban gyere, amely után nem kell közvetlenül szalonképesen megjelenned.

A kezelés után megnövekedett vízigény lép fel, ezt mindenképp pótolnunk kell, érdemes egy nagy palack ásványvizet magunkkal hozni.

 

Röviden

Alpha Oxy Spa – 5 érzék kapszula – bőringerek, mentális feltöltődés, hangterápia, légzésterápia, fényterápia –

Komplex testi-lelki megújulás 60 percben – a leggyorsabb feltöltődési lehetőség rohanó világunkban

Őszi-téli hidegekben kiváló

A bőr simább, a közérzet javul, a centik szaladnak lefelé

MIÉRT JOBB VÁLASZTÁS AZ ALPHA OXY SPA RENDSZER, MINT MÁS ELJÁRÁS ?

  • Mert gyors: mindenkinek szüksége van a rendszeres feltöltődésre, de ezt mai rohanó világunkban kevéssé engedhetjük meg magunknak, így könnyen ingerültté, szétszórttá válhatunk. Itt, fogysz és feltöltődsz egyidőben!
  • Mert komplex: az eddigi leghatásosabb fogyási eljárást dolgozzuk ki számodra, figyelembe vesszük, ami neked a leghatásosabb, érdeklődj a kezelőnél.
  • Mert látványos: Egész kevés alkalom után is látványos eredmények, a bőr simább, a közérzet emelkedettebb, a centik repülnek.
HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Ez csak rajtad áll, milyen célokat tűzöl ki magad elé, mennyire van leamortizálva a szervezeted, milyen életmódot követtél eddig. Általános állapotjavításra 3-6 alkalmat javaslok, fogyasztásra alkalmanként 2-3 cm körméret-csökkenéssel lehet számolni.

MENNYI IDŐNEK KELL ELTELNIE KÉT KEZELÉS KÖZÖTT?

A méreganyagok megfelelő kiürülési üteméhez igazodunk, 1-2 nap mindenképpen teljen el 2 alkalom között.

MILYEN MELLÉKHATÁSOKKAL KELL SZÁMOLNI?

A test bizonyos részein a bőr érzékenyebb, mint máshol, ezért a bőr bepirosodhat. Ez a pirosság pár órával a kezelés után eltűnik. Bőséges folyadék-pótlás javasolt, nem a vízvesztés a célunk 🙂

MI A TEENDŐM KEZELÉS ELŐTT?

Kezelés előtt/ aznap már ne érje behatás a testet, ne gyantáztassunk, ne borotválkozzunk, ne szoláriumozzunk.

Már a kezelés előtt is érdemes elkezdeni a vízivást, így készítjük fel a testünket az áramoltatásra.

MI A TEENDŐM KEZELÉS UTÁN?

Vízivás, vízivás, vízivás!!! – min 2 liter – max 3,5 liter folyadék fogyasztása javasolt, de ne aggódjunk, ilyenkor a test kívánni is fogja a sok folyadékot 🙂 Legjobb a tiszta, mentes víz esetleg gyógytea, zöld-tea.

Közvetlen a kezelés utánra ne szervezzünk fontos kiöltözős programot, a kapszula olyan a testünknek, mint egy durva edzés, a kimelegedés utáni visszarázódás még 2-3 óráig kitarthat. 

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Telefonon: +3620/311-1000 – Kinga

E-mailben: mentafoglalas@gmail.com – névvel, lehetséges időpont ötlettel, kezelés-típus/probléma megnevezéssel (fél -1 napos válaszadási idővel kell számolni)