Kavitációs körméretcsökkentő zsírbontó kezelésünkről

 

Működési elv:

A kavitáció egy zsírbomlasztó ultrahangos kezelés, melynek során egy fizikai jelenség megy végbe, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át.

cavitation_kepek zsir
Az ultrahang egy olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára már nem érzékelhető tartományba esik. Az ultrahangot ötven éve használják a gyógyászatban terápiás célokra. Az ultrahangos készülék az elektromos frekvenciát mechanikus rezgésekké alakítja át. Amikor a fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek.

kav4

A hő és a mikro masszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is. Az ultrahangos zsírbontás alkalmával a készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere. A salakanyag kimosó hatás folytán az ultrahang a cellulit eltüntetésének és a fogyasztásnak a leghatásosabb módszere. Mivel az erek kitágulnak, és a sejtmembránok is áteresztőbbé válnak, könnyebben jutnak el az alkalmazott természetes növényi anyagok a sejtekbe, így nagyobb hatékonysággal lehet őket használni.

cellulit

Ezen kívül az ultrahang hatására a zsírszöveti sejtburok szétpattan, a zsír elfolyik, az üres sejtburok pedig hatásosabban megtámasztja a laza kötőszövetet. Ezért a nem kívánatos zsírréteg eltávolításában komoly szerepe van az ultrahangkezelésnek.

kavi1

 

Kezelés menete:
A kezelt területre ultrahang vezető gélt helyezünk, majd a kezelőfejet folyamatosan, körkörösen mozgatjuk a bőrrel kontaktust tartva. A kavitációs kezelést követően ajánlott a flabélos gép használata, elősegítve a bomlástermékek nyirokutakon keresztül történő mihamarabbi távozását.
Kinek ajánlott a kavitációs ultrahangos zsírbontás?
Az ellenjavallatok kizárása után, bármely olyan személyeknek, akik szeretnének megszabadulni a nemkívánatos lokális zsírrétegtől (~például toka, integető háj, úszógumi, melltartó-hurka) és a narancsbőrtől.
Mennyi időbe telik a kezelés? Milyen gyakran ajánlott?
A kezelés ideje területtől függ: has kezelés esetén 60 percre, comb kezelés esetén 80 percre kell számítani.

Az alkalmazott kezelések száma általában 3-6-8-12 alkalom, mely függ Vendégünk testalkatától, a bőralja zsírtartalmának vastagságától, kötőszövetétől, narancsbőr fokától és az egészségügyi állapotától.

Az ultrahangos melegítés (rádiófrekvencia) és a kavitáció összehasonlítása, veszélyes a kavitáció?
Általánosságban kétféle módon tud az ultrahang hatni a szövetekre. Vagy melegíti azokat, vagy pedig a kavitáció jelenségével. A melegítés nem specifikus. A melegítés folyamata során a meleg nem tesz különbséget a különböző szövetek között. A kavitáció fizikai jelensége viszont, ahol buborékok képződnek, csak folyadékban lehetséges. A kavitáció tehát csak olyan szövetben lép fel, ahol speciális szöveti körülmények állnak fenn. Így lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok, és a kötőszövet, melyben az ultrahangot fókuszáljuk, illetve a környező szövetek, mind-mind érintetlen maradnak. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás zsírbontás rizikó és fájdalommentes, csupán melegséget lehet érezni.
ELLENJAVALLATOK
  • Daganatos megbetegedések
  • Fennálló Máj-vesebetegség
  • Terhesség

Mindezeket figyelembe véve, az első alkalommal történő konzultáción állítjuk össze az egyéni célzott kezelési tervet.

Kezelhető testrészek

has, derék, csípő, fenék, combok és a karok.

A kavitációs kezelés hatásai

CENTIMÉTEREKBEN MÉRHETŐ TÉRFOGAT CSÖKKENÉS MÁR EGY KEZELÉSNÉL! ÁTLAGOSAN 2 CM TESTKÖRFOGAT CSÖKKENÉS ALKALMANKÉNT!

Röviden

  • tartósan megszabadít a felhalmozott zsírszövettől
  • feszesíti a kötőszövetet
  • kezeli a cellulitot
  • csökkenti a testkörfogatot
  • formálja az alakot
  • szülés és zsírleszívás után is használható
“Én ultrahangos (~kavitációs) zsírbontásra járok, és jó, látszik is a hatása, mindig kezelés után 2-3 napra jön ki az eredmény, mert addigra “pisiled ki” a zsírt amit leultrahangoznak rólad. Én eddig 2 kezelésen voltam (-4 cm), ma megyek a harmadikra. 🙂 Már alig várom 🙂 ”
Anita (28)

Miért döntöttél a kezelés mellett?

“Azért döntöttem a kavitációs kezelés mellett, mert évek óta tornázom, és kipróbáltam már 1000féle fogyókúrát, a költségtakarékos mozgás sem használt SEMMIT, max annyit h 5-6 kilo izmot magamra szedtem. A kezelés türhető, kicsit cseng a fülem, viszont a cellulitiszem már látványosan kisimult 🙂 Nagyon várom milyen lesz az eredmény a kezelés végére 🙂 ”

Gabi (34)

Célzott területről fogyás – Igen, lehetséges!

” Friss mami vagyok, sajnos szülés után nem ment le a hasam, hiába fogytam vissza lassacskán, és tornáztam sokat, a hasam változatlan. Örülök, hogy megtaláltam a megoldást! A 12 alkalmas kezelés végére 10 !!! cm-s körméret csökkenés, baba mellett,diéta nélkül 🙂 “

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Telefonon: +3620/311-1000 – Kinga

E-mailben: mentafoglalas@gmail.com – névvel, lehetséges időpont ötlettel, kezelés-típus/probléma megnevezéssel (fél -1 napos válaszadási idővel kell számolni)